lördag 6 juli 2013

Skk utställning Sjulnäs

Jag hade inga stora förhoppningar idag att det skulle gå jättebra för oss. Kanaya är alldeles för dålig i pälsen för det, men jag hoppades däremot att hon skulle visa sig fint och inte vara ängslig.  Och det gjorde hon, visade sig så fint!! Hon var lite låg innan och ville inte ha godis, och i morse ville hon inte heller  äta. men väl i ringen så blev hon ändå lite glad och pigg. Kan inte klaga alls på henne idag :)
Vi fick riktigt fin kritik och Very good. Med full päls är jag säker det gått ännu bättre.. Hundarna som domaren tog fram idag var jätte jätte fina, och i full päls. Snygga lappisar ,som dom ska se ut! Speciellt hanhundarna var ena riktiga wow hundar!
Blev ingen lång utställningsdag, skönt när det går undan lite i ringen så det inte tar riktigt hela dagen, främst då för hundarnas skull. I eftermiddag har vi haft vänner på kaffe, trevligt att träffas och surra..
Och ikväll har jag och mamma varit och satt upp tältet i Munksund. Lapphundsklubben har utställning i morgon, de är de absolut trevligaste utställningarna.
Tältet fick vi upp den här gången med :) Riktigt bra gick det , vi är gode så duktig, inte för att det nu är så svårt :):)
Tyvärr ingen bild idag heller på Kanaya. men imorgon ska mamma med så då ska hon få fota!
Ingen ring bild men en bild på donnan när hon mår som en liten prinsessa. På
hotellrummet i Gällivare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar