söndag 23 januari 2011

Norrlabbens inoff. utställning

Fem. ung tik med ett vackert utryck.Mörka fina ögon,välutvecklad för ålder.Normala vinklar fram,mycket bra bak.Flott överlinje.Önskar mer päls.Rör sig med fria rörelser. Glad o trevlig.
Välvisad.





Igår var det säsongens första utställning för mig och kanaya, med oss var även mamma med Jixie.
En mycket trevlig ,men lång dag var det. Trevliga och noggranna domare som verkligen tog sig tid med varenda hund.
Det gick ganska bra att visa kanaya, lite låg i sin uppsyn som väntat. hon vill gärna krypa ihop och det är svårt att få henne hålla svansen vackert som hon normalt brukar göra.Men att springa med henne gick riktigt bra. Toto hallen i Boden är verkligen en prövning för hundarna, trångt och väldigt glammigt. Kanaya fixade det bra men hon blev fort trött i den miljön. Ska försöka åka på så många inoffare jag bara kan för Kanaya behöver mycket ,mycket ringträning. För hennes del så tror jag det är mycke bättre med utomhusutställningar, då är hon mycket mer trygg och säker.
Jag visade även Jixie, det gick oxå bra efter vår förutsättning.
Kanaya fick strålande fin kritik md HP, men i unghunds finalen så blev vi fort uttackade,helt rätt med tanke på hennes pälskvalite. Pälls i fällning!
Jixie fick även hon fin kritik och gick till final, men den stod vi över. Hundarna var så trött efter den långa dagen, så även vi :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar