onsdag 31 januari 2018

Semester

Idag har jag vakat av efter tre jobbar nätter och nu har jag semester . Så jäkla skönt! 
På fredag åker jag och Jenny en vecka till Puerto Rico ,Kanarieöarna . Det ska bli så härligt och så mysigt få umgås med dottern . Jag säger som Jenny ..Vi ska bara dega , äta gott , sola , bada  , promenera . Och då hotellet har två fina pooler så ska jag simma , varje dag och länge :) . 
Jag har då ingen res feber , men så åker jag ju med Jenny . Hon har rest så mycket nu med kompisar och kan det där . Jag har varit med och valt hotell sen så har hon fixat och har koll på allt . Det jag behövt tänka på är fixa ett nytt pass och så får jag packa min egen resväska :) 

Idag har jag varit hem till Sjulsmark . Jag har hjälpt mamma med fotvård och så gjorde jag pizza som vi åt tillsammans . Var även ut med Vilda och Ixie på en skoterleds promenad .
Ikväll har jag gått en kvälls promenad kring byn med en pigg Liva . Det är så underbart att se henne , hon rör sig så bra och hon verkar må så jäkla bra . Och det är tur det nu när jag åker bort , men jag vet att hon är i bästa  händer om nåt skulle ändras med hennes hälsa så jag känner mig trygg . 




För ett år sedan så var även Liva med å Norrlabbens inoffare . Vilken kritik hon fick ! Har aldrig blivit så rörd av att läsa kritik lappen ,varken före eller efter denna gång . I år fick hon vara hemma av naturliga skäl. Hon är ju frisk och pigg nu , men så  sjuk som hon varit så nyligt så åker man inte på utställning . Men nästa gång jag åker på utställning, då ska hon få följa med :) . 

Dessa bilder tog jag kvällen innan Liva blev sjuk i december . Hon var extra go och skulle riktigt bara ligga på mig . Jag vet jag sa till henne att du har väl inte tänkt lämna mig Liva . Jag fick den känslan av att hon tog farväl på nåt sätt  ..och den känslan var ju näsan rätt .  Hon mådde inte bra . Tur jag inte visste vad som väntade kommande dagar . Men vi fick behålla vår älskade Liva ,och i maj fyller hon 11 år och jag känner att det kommer vi fira  tillsammans 💓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar