torsdag 7 januari 2016

Trettondagen

Igår var det "bara " -25 . Så då blev det att vara ute med vovvarna ett tag . 
Nog bor vi bra.. behöver bara gå över vägen på baksidan av huset så kan hundarna vara okopplade. Och vi får motion och frisk luft allihopa . 

Denna underbara Liva , hon älskar snö och vinter lika mycket som bada och simma på sommaren. Får hon bara vara lös och springa så klarar hon kylan så bra . Förvånansvärt bra ! Snöbadar gör hon alltid  :) . Vi var ute ungefär en halvtimme sen tyckte jag det räckte . Inte för att hon frös eller ville in, men jag tänker på hennes luftrör och leder . Det ju så att Liva är ju trots att hon inga som helst ålderstecken visar ingen ungdom längre. En gammal vovve håller hon på vara , nio år i maj. Jag måste komma ihåg det , men det är så svårt då hon både ser ut och beter sig som hon alltid gjort . Som en unghund full av liv och energi.  Och då jag fortfarande träffar folk som säger att det här är en unghund det här va. :). Det är bara hennes gråa nos son avslöjar henne , och grå blev hon redan när hon var sex. 
Och så den här :) Ja Kanaya njöt i kylan hon med :)Men det är liksom mer naturligt och självklart med den där pälsen.Hon är så tacksam och rolig att fota . Hon måste bara veta hur jäkla söt hon är ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar