måndag 26 december 2016

Julafton


I år har jag varit ledig HELA julhelgen . Och det var några år sedan! . Som Jenny sa..mamma jag minns inte när du var hel ledig sist , måste varit när vi var riktigt små . 
Det har då varit riktigt mysigt och skönt att vara ledig. Att slippa vara den som alltid ska iväg ..Eller  kommit hem . 
Jobbade hela förra veckan , och då jag som vanligt sparar allt till sista stund så var det lite stressigt. Men det gick bra , allt hanns med och allt blev bra :). Och sen har jag som sagt fått vara ledig några dagar . Börjar inte förrän i morgon. 
Julafton i år var vi tillsammans med farmor och farfar . Och då vi har ett gäng hundar och speciellt då en liten Vilda som inte kan lämnas ensam så kändes det vettigast att fira hemma och lugnast . Vi har varit hemma en gång tidigare och nu precis som då så var det riktigt mysigt . Lugnt och skönt. 
Senare på kvällen kom Emma och då spelade vi spel . Trevligt! 
Och en koppel promenad runt Backgårds lev det oxå sent på kvällen med alla fyra vovvarna . Vildas första längre koppel prommis med övriga flocken. 

Juldagen var vi hem till mamma . Och då var vi alla syskon med familj samlade . Om det var lugnt julafton så var det desto mer liv och rörelse juldagen. Men det har oxå sin tjusning :) Och vilken god mat vi åt!
Sen på kvällen så bar det iväg till Luleå för Jenny och Johan till Piteå. Kompisar och festligheter , så riktigt och så trevligt för dom .




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar