torsdag 26 juli 2018

Kennelträff

Var på Flathams kennelträff i år . Det var några år sedan , men i år passade det då jag var ledig. Så roligt att få vara med igen . God mat , trevliga människor , roliga lekar och lärorik, superbra hundträning .  Liva klarade värmen riktigt bra , speciellt första dagen var hon pigg .  
Ja Liva ...drygt 11 år så fick hon prova på rallylydnad första gången och det tyckte hon var skoj :) . Och jag blev riktigt taggad på denna typ av träning , ett bra och roligt sätt att träna lydnad och kontakt på  .  Jo sen fick Liva oxå stryk  för första gången i hennes 11 åriga liv , och höll nästan på att bli dränkt på cuppen .  Nä då riktigt så allvarligt var det väl inte , men lite nervös hann jag allt bli . Men det hela slutade väl och jag lärde mig att kanske det är bäst att inte vara alltför pigg på att andra ska släppa lös sina hundar kring henne . Och absolut inte vid vatten ! 

Jag och Liva . Hon var med på allt , men vissa moment fick hon göra mindre av . 
Hon är ju pensionär nu :) Men så mysigt det var att bara få vara med Liva , i två dagar ! :)
Och jag tror Liva njöt att få vara med sin matte , i lugn och ro . Och bara knalla på .
Liva
Gunilla och hennes duktiga Nårska.
Ann-Louise och hennes Tökke . Så jätteduktig kille och bara fem!! månader gammal.  
Nils-Gunnar ,Zarek och Zerox . Det är Nils-Gunnar och hans fru Rita som håller i all hundträning under kennel träffarna . Jätte duktiga! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar