onsdag 4 april 2012

Ett tag sedan..

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på många år..jag har varit i varmbadet i Öjebyn. Följde dit med en kompis och hennes tvååriga Molly. En mycket trevlig och mysig förmiddag har jag haft.Då jag var där och badade en hel del med båda mina barn när dom var små så var det var en speciell känsla att vara där igen..

Imorgon så ska jag jobba min första hela natt på sju månader, vad jag har sett fram emot det! Nu hoppas jag bara att det ska funka för mig..men det tror jag. Ont har jag mer eller mindre hela tiden, det är något jag kan få ha länge till
, men jag kan ju åtminstone röra mig ganska så i ordning nu :). Är så mycket bättre nu än vad jag varit :) . Det mesta är så mycket bättre...

Ingen skogstur med vovvarna idag, men jag har haft en bra dag ändå :). En dag då jag träffat mina vänner.. Och barnen är glad , för nu har dom PÅSKLOV!:). Så skönt för dom..
Nu väntar sängen.

1 kommentar:

  1. Heeij Veronica..

    tack för din kommentar, det gick goode så bra, om man får säga så, på utställningen, med Lowiz iaf.
    Mario åkte ut direkt, tyvärr skrämd hos veterinären, så jag får traggla med bordet och att få förtroendet tillbaks för främmanden..tyvärr. Det var de enda domarn påpekade.
    Lowiz blev både BIR/Hp Veteran och blev Bis 2 veteran.. så det var himla skoj. Hoppas det kan gå bra på nån stor utställning me i sommar, nu då långhårs får ställas.

    Ser att du så sakterligen är på g tillbaks å jobba åså. hoppas det går bra. Du har ju verkligen haft osis med krämporna.. usch, så trist. TUr du har hundarna som iaf höjjer upp ens humör, annars kan man ju deppa för mindre.

    Ska du ställa dina fina tjejer nåt snart?

    Kram på dej, pussa flickorna. kram Helén mfl.

    SvaraRadera