måndag 14 oktober 2013

Mening med allt..

Det blev som sagt inget Sundsvall i år.  Det kändes inte riktigt lockande så vi slutade ut det. Har ju varit borta en del och då det blir en ganska dyr helg så vill man det ska kännas bra.
Sen så missade jag anmäla Liva till Boden utställningen. Jaja, inte hela världen det ,tänkte det var någon mening med det.. men så hörde jag att anmälningstiden blivit förlängd. Så nu har jag anmält henne, tänkte det var nog nån mening med det oxå :):).

Idag packade jag bilen med skräp och åkte med det till soptippen. Det är ju så enkelt och smidigt  att lämna sitt skräp där på avfalls anläggningen. Jag kan inte fatta att man idag måste stöta på skräphögar ute i naturen !! Jag ska inte skriva vad jag egentligen tycker och tänker om dessa människor som bara dumpar av vad som helst i skogen..
Sen har jag varit på gymmet idag! Det var ett tag sedan, men nu känner jag att det är dags att komma igång igen. Både motivationen och tiden är här. Och det var riktigt kul att träna. Och förvånande nog vad jag orkade bra när jag sprang på bandet.! Tydligen så ger det bra det jag är ute och går med hundarna, och det man går mycket om nätterna gör nog sitt med. Jag använder aldrig sparkcykeln utan jag går, och många gånger tar jag trapporna istället för att åka hiss. har märkt att det är mycket bättre för ryggen så,  sparkcykeln är inte bra, inte för mig. Men för andra är den jättebra så det är ett fint hjälpmedel och tur den finns. 
Nu är det dags för jobb.
Allt gott.
Kram

I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar