tisdag 29 oktober 2013

Ssrk utst. Boden

6 år gammal välgående tik,välskuret huvud,ngt runda ögon.
Mycket god kropp,benstomme o tassar,en aning fallande kors
Rör sig med mkt gott driv,god päls
Excellent 1a jaktklass

Det var en trevlig utställningsdag. Boden har ett riktigt varmt ridhus så man behöver inte frysa. Men en lång dag var det och lång väntan! Men det är tur att man kan fika och surra med trevliga människor då medan man väntar på sin tur i ringen :)
Liva gick jättebra att visa, hon har aldrig varit så pigg!! Det är ju bara att läsa kritiken..rör sig med mycket gott driv !  Det har vi aldrig fått höra förut :). Tyckte nog den här gången att vi skulle fått med oss hem en ck rosett, men det var tydligt att den här domaren ville ha en lite annan typ av flat.. ..Men att vi fick excellent är fantastiskt bra och jag är så glad över det :) Och en fin rosett som visar att vi går i jaktklass fick vi,  den är vi mäkta stolt över !:).Vad tar jag med med från den här dagen då..såklart den fina kritiken och att Liva visade att hon har ett jäkla driv i steget , när hon vill !  Och så hade jag ett trevligt samtal med mor och dotter som ägde Livas pappa Mustang. Fick bl.a höra att han var en fantastiskt duktig apportör och var ända upp i elitklass!  Tyvärr lever inte pappa Mustang, han dog för c.a ett år sedan, ett par månader innan sin tio års dag.
Och så naturligtvis att få se Livas mamma Sälma springa i ringen i veteranklass. Finaste, finaste mamma Sälma. Så snygg och ungdomlig fortfarande , drygt tio år gammal är hon nu! Fantastiskt!

Men inga utställningsbilder blev det denna gång. Men det får gå det oxå.
Kram o godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar