måndag 12 november 2012

Halta Maya

Måndag igen...helgen har gått så fort! Har knappt hunnit se dottern...antingen har hon varit på vift eller så jag :). Men jag är så glad att hon håller kontakt med sina gamla vänner och klasskamrater trots att hon nu bor borta under veckorna och går på en annan skola. Helt toppenbra!
Löradag kväll var natt gänget bjuden hem till Annso som nu tyvärr har slutat hos oss.Vi hade en mysig kväll och vilken fantastiskt god mat! Det är nu trevligt att träffas utanför jobbet, varför gör man det inte oftare..?
.
Jobbat natten till idag , blev inte sova många timmar då Johan hade IUP samtal klockan ett. Men då jag är ledig inatt så var det bara bra att komma sig upp.Det knallar på bra i skolan för sonen, inga större problem och det är ju skönt att höra.

Och Maya haltar igen..Igår var det bra så då fick hon följa med runt Sandlaberget, vilket kanske inte var så lyckat...Maya haltar då och då, och vi tror själv det kan ha att göra med skadan hon fick som valp. Hon krossade vänster tå när hon var tio veckor. Blir det inte bättre på ett par dagar så blir det ett besök på djurkliniken för att höra vad dom tror.

Nu väntar sängen och min ljudbok!
Ska upp före skam imorgon :) halv sju. Pärlan ska på service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar