söndag 24 maj 2015

Fotboll m.m.

Solen lyste av och till hela gårdagen.  Varmt och skönt i solen men kalla vindar. Men bättre väder här än hemma hörde jag. Där regnade det.
Simon hade hemma match i Björklinge.  Spännande drabbning där Simons lag vann med 4-3.
Liva fick hälsa på en stor hanhund , korsning mellan flat och golden. Först gick det bra men sen jäklar small det. Liva blev tvärförbannad! Fastnade ihop i kopplet gjorde de för en kort stund men det gick bra. Det låter ju mest så illa.  Dessa hundar..svårt förstå vad som händer ibland.  Men denna hund var kastrerad så om det var nåt med det, eller om han var för på och hon kände sig hotad då han var så stor.  Jag vet inte.
Men jag tänker på hur Charlie och Moltas är på:) och det går bra. Dom får hålla på . Tycker hon borde bli lika arg på dom..men inte det.
Vi går långa promenader oxå såklart.  . Sex kilometers rundan igår förmiddag och fyrakilometers rundan i gårkväll. Så fint det är här.!
Äter gott gör vi med. Och det passade ju ypperligt att öppna Maria flaskan till schlagerfinalen.  Gott vin som jag fick av Tobbe med familj. Schlager. .ja tänk att Sverige vann igen! Heja Måns.

Solen lyser idag med. Perfekt då det är fotboll idag med. Leo har match i Storvreta. Kul att åka dit och se hur det ser ut däromkring.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar