onsdag 30 december 2009

En liten tur


Idag har vi varit ut en liten, lugn första sparktur med dragsele. Det är kallt ute och Liva har varit ute med Maya och husse ett bra tag medan jag varit på jobbet , så hon var inte riktigt så pigg som hon brukar vara. Men hon var så duktig för att vara första gången och bitvis drog hon riktigt fint.

5 kommentarer:

  1. Så fint!
    Jag lovar, på skidor är det ännu roligare. Bara man kan ta att det blir någon djupdykning i snön någon gång då och då :)

    Gott Nytt År på er också!

    Kramar Maggan & Co

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt det verkar, att åka spark efter hund, tyvär sandar som alla vägar här nere så fort det kommer någon snö.
    Gott Nytt År önskar Christine å Dimma

    SvaraRadera
  3. Hej veronica mfl..

    så roligt me selen för Liva.. det kommer säkert gå jättebra snart, hon är ju så duktig på allt juh. Första gången är ju inte illa alls..de gick ju bra ändå.

    Joo, tyvärr har en av tjejerna börjat märka av lite av oljuden.. men jag hoppas det ska gå att åtgärda, har skaffat en sån där skiva för det ändamålet..+ ett sk. "Dap-halsband", som utsöndrar feromoner, som tiken utsöndrar då hon har valpar, det är lugnande för hundar.
    Så vi får väl se hur nyåret blir... hon har ju varit lite olik sig själv ett bra tag nu.. vet inte om det är löpet som spökar.

    Nepp, nu ska jag göra lite nytta..
    Ha ett jättefint nyår..kram på er.. å goo-dogzen. Helén å flocken.

    SvaraRadera
  4. Vaad duktig hon är Liva med den nya selen.Och fina nya bilder.Ha ett GOTT NYTT ÅR.om vi nu inte ses i morgon kram ann-charlotte.

    SvaraRadera
  5. Härligt med sparkturer och härliga vinterbilder!

    Ha ett riktigt Gott Nytt År!

    SvaraRadera