lördag 3 april 2010

Dag 1 och 2

Den här påskhelgen blev helt annars än vad som jag trodde den skulle bli. jag skulle egentligen ha jobbat hela påskhelgen, men istället blev det att igår åka till sjukhus med Johan. Johan har nämligen fått diabetes och vi ska vara här på sjukhuset i sju till tio dagar.
Nu närmaste dagarna så kommer min blogg att handla om vår tid här, Känns bra för mig att få skriva och ett jättebra sätt för nära och kära att få veta vad vi gör här på dagarna och hur vi har det.
Då vår dotter har diabetes så vet vi såklart vad det handlar om, och att leva med diabetes är vardag för oss sen många år. Visst är det och har varit jobbigt många gånger. Men det går också så jättebra och vi brukar säga att fastän hon har en livslång sjukdom så är det inte många som är så frisk som vår dotter. Stark och pigg,hälsan själv det är hon.

Det är de sista två veckorna vi börjat misstänka att det inte var som det skulle med Johan. och under veckan som var så blev jag ganska säker på att det var diabetes. Han hade de klassiska symtomen. Törstig!! Ständigt med ett glas vatten i handen och så nattliga toa besök.
När Lars och jenny kom hem från Dalarna natten till fredag så kollade vi ett blodsocker på honom. Och när det visade sig vara väldigt högt så blev vi inte förvånade utan vi konstaterade att det var som vi misstänkt.
När Johan vaknade igår så tog vi ett till socker som visade lika högt. Då berättade vi för honom, och såklart blev han jätteledsen. Vi grät och kramades .....
Vi hade ingen panik utan i lugn och ro packade vi väskorna. Kring tre på eftermiddagen var vi inskriven på barnavdelningen.
på återseende

1 kommentar:

  1. Men så tråkigt att höra! Är det nån som klarar av detta så är det ni. Ni är ju väl rustade sedan tidigare, men det gör ju inte saken roligare för det.
    Sköt om er!

    SvaraRadera