söndag 18 april 2010

Söndag

Då har Jenny spelat säsongens första match och det var även hennes första match i damlaget. Debuten gick jättebra, hon fick t.o.m göra ett mål. Matchen slutade 2-2.
I väntan på matchstart blev det fotografering. Maya (vä) & Kanaya sitter och njuter av att bara få vara med och framförallt att få vara ute.
Eftermiddagen var vi och uppvaktade brorsbarnen på konfirmationsdagen och födelsedag. Brorsan har några får som nu har lammat och ett lamm blev bortstött av sin mamma så det får flaskmatas. Flasklammet är på bilden, han är så go och tillgiven!

Kanaya tyckte det var roligt men även lite spännande att vara hos fåren. vi försökte locka henne att komma nära lammen, men hon var så nöjd att titta på dom på lite avstånd. Hon är så mjuk och försiktig denna hund, mot allt och alla, utan att för den den skull vara ängslig och nervös. Hon passar mig perfekt och jag tycker så mycket om henne!!

Det blev även bus med Birk. Här är de redo att fånga snöbollar som kommer farande i luften.
Som synes så har vi en hel del snö kvar, men vägarna är då bara.




1 kommentar:

  1. God morgon!

    Så fina bilder och hundarna verkar ha jättekul tillsammans!!

    Ja här har det badats hund och testats alla nya saker som jag beställde! Nu känns det verkligen som att jag har hittat rätt i denna "djungel" av olika hundprodukter!!

    Nu är det bara MER övning som gäller....
    Det är ju snaaart lördag...

    Vi hörs och syns!!
    Kram / Helena

    SvaraRadera