onsdag 22 augusti 2012

Så tomt..

Det känns väldigt konstigt här hemma nu ...I söndagskväll var vi med Jenny till Älvsbyn där hon har börjat skidlinjen i veckan , hon ska bo där under veckorna på folkhögskolan tillsammans med andra elever som valt att gå skid eller orienterings linjen. Som sagt, här hemma är det konstigt och tomt. Konstigt att gå förbi hennes rum och se det så välstädat hela tiden :), inga träningskläder, fotbollsskor eller väskor kring golvet. Sängen bäddad! Men mest konstigt att inte se Jenny ligga på sängen med sin ipad eller framför datorn.. Saknar henne!! Det är då tur att hon "bara" är i Älvsbyn så att hon kan komma hem varje helg och att vi kan träffa henne under veckan. Ikväll har hon haft match i Alvik så jag har då fått se henne och krama om henne <3 .="." p="p">Men för Jenny har det gått fint i veckan, det har säkert varit spännande , mycket att fixa och ta in..men hon har klarat det galant ..och alldeles själv :).

Trots att jag sov till nästan halv två! (har inte jobbat natten till idag ..:)) så har jag hunnit med att göra en hel del. Promenad runt sandlaberg med tre väldigt alerta hundar. Nu är det Livas väder..höstluft och på det duggregn och blött i skogen.
 Det blir en höstresa i år med "gänget", vi ska åka till Ritas hem där hon är uppväxt på Vokkö(ursäkta stavningen). Vi åker till Bodö och sen med båt ut till ön. En bra bit ut till havs. Vi var där för tre år sedan,  vilken underbar resa och vilket vackert ställe!  Vi åker då nästa helg så ikväll träffades vi för att planera . Oj vad jag ser fram emot denna resa!

Hann även och se Jennys match i Alvik, blev storseger som vanligt i div 4. 
Ha det gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar