tisdag 4 juni 2013

Amputation

29 maj så hade vi då tid på djurkliniken för amputation av Mayas tå. Så hade Liva en toppen dag så var det mindre kul för lilla Maya.  Men allt har ändå gått bra och Maya är så duktig. Långa stunder kan hon vara utan sin tratt då hon låter bandaget vara ifred.
Det var jobbigt första två dygnen, då gnällde hon konstant och var orolig. Vi åkte in med henne till djurkliniken för att höra lite om det var som det skulle. Och precis som vi misstänkte så sa veterinären att det kunde vara morfinplåstret som gjorde henne så orolig, vissa hundar kan reagera så. Plåstret togs bort och Maya började må mycket bättre :) . Nu äter hon bara rimadyl för värken, morgon och kväll. Tassen lägger vi om varannan dag. Men det ser eländigt ut, tassen är så liten , rakad och ett långt sytt sår. men som veterinären sa..ge det tre veckor så ser mycket finare ut.
Måste bara säga..Jag är så nöjd med Djurkliniken i Öjebyn.  Vi  har haft den förmånen att få ha samma veterinär (Fredrik) de gånger våra hundar har behövt vård. Förutom att han är  kunnig  är han så lugn och fin med hundarna, vilket jag värdesätter så oändligt högt! Största förtroende för honom har vi för honom!
Vi ska vara tacksamma att våra fyrbenta älsklingar får sådan god vård och omsorg, sen måste vi förstå att våra veterinärer inte kan utföra det omöjliga. Hur mycket vi än önskar det ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar