tisdag 6 oktober 2009

Toppen vecka

Jag har verkligen en bra arbetsvecka nu. Kortkväll igår, slutat halv ett idag, ledig i morgon, kort dag tors och på fredag har vi utbildning ute på Pitehavsbad. Roligt att få göra något annat och få betalt för det.Det är som som sagt var inte så ofta vi har studiedagar och dylikt.
Nu är det dags fixa middag ,sedan ska jag försöka komma mig ut med Liva medan det är ljust

1 kommentar:

  1. Heeij veronica.. så roligt.. då kanske vi ses ute på Havsbadet.. vi ska me vara där me jobbet.. ena halvan torsdag å andra på fredagen.. jag ska dit på torsdag..vi har VU.
    Hoppas ni får en fina dagar där ute..trevligt.

    Så härligt me livliga hundar, hundar som vill jobba å inte bara är.. De är ju dom raserna som gärna håller igång..så roligt.
    Joo, keramiken får en verkligen å må gott.. å både måndags å tisdagskursen gick så bra.. allt verkade klaffa..jättekul.
    Så bra att Gunilla håller kurser åt er där ute.. jag och 3 av våra andra valpar + en till schäfer vi känner ska gå intensivkursen (helgkurs) ute hos Yvonne på Hundvis.. hon är bäst tycker jag.. man får ut så mycket av hennes kurser.. ska bli så kul å få gå kursen me några av sina valpar me.

    Nepp, få i sig lite käk kanske, å vila sen.. för det är ju o-rastat några vändor än idag.. man måste ju ladda..hehe. Kram på dej, då ses vi. Helén.

    SvaraRadera