söndag 29 november 2009

Gielaskampen




Igår var vi till Arvidsjaur på skidtävling. Femton mil bort och där var det full vinter!
Även solen visade sig och det var så vackert. Som synes var det två stycken som hade en toppendag.
Det blev en jättebra premiär tävling för Jenny.Orken räckte inte hela vägen, men hon klarade en pallplats ändå. Jättekul!! Jenny har en vinnarskalle utan dess like så riktigt nöjd är hon bara när hon står överst på pallen, men med tanke på hur höstträningen sett ut för hennes del så kände hon sig ändå ganska nöjd med loppet igår. Och det viktigaste av allt, hon tyckte det var kul att äntligen få åka skidor!

2 kommentarer:

  1. Ååå, så roligt för Jenny..men som sagt.. hon är ju en vinnare, å ger sig inte..det är det som spelar roll..å att de har kul, himla roligt me resultatet..grattis.

    Å småtjejerna verkade ju ha skitskoj.. kram till dom.

    SvaraRadera
  2. heeij.. japp, de var en bra match.. å Ske-let vann ju..såklart. Men visst, nog tycker man synd om Lule som förlorade, ok, vi hejjar 55-45% på Ske-å/Lule.. så inte ogillar vi lule totalt.
    Det är ju skitkul å se på hockey.. å jag har aldrig varit i Skellefteå Kraft arena, mycket, mycket fin arena.. dit åker jag gärna igen, mmycket finare än i lule.. mer gemytlig å inpå rinken, man är me vart än man sitter, så de kvittar på platser nästan. VI hade kanonplatser, långsida, rad 4.. perfekt.

    Hoppas allt är bra me dej å familjen`?
    Jag ska försöka sova lite nu, efter nattens jobb..kram på dej. Helén.

    SvaraRadera