söndag 17 januari 2010

Handboll och skidor hela helgen

I helgen har det varit idrott för hela slanten. Handbolls cup för Johan igår och skidtävling för Jenny i dagarna två. Det var Johans första handbolls matcher igår och det gick så bra för både han och hela laget.
För Jenny blev det två tredje platser.Bara sekunder från seger idag var hon, Jättebra tycker mamman men själv är hon som vanligt bara nöjd om hon står överst på pallen. Men idag sa jag faktiskt åt henne att hon måste vara nöjd, med tanke på att hon inte tränar så jättemycket och ändå alltid ligger där i toppen så är det ju helt otroligt bra !!
Vi tycker att det här med träning ska vara på en lämplig nivå i den här åldern..Hon ska orka med skolan och även hinna göra annat som hon tycker om . Ska hon fortsätta satsa på skidor i framtiden så är ett säkert, att träna , det blir det då!!

Nu har jag en hektisk vecka framför mig. Mycket jobb och SM i skidor börjar på onsdag och där ska jag stå i försäljningen av mat två dagar. Så kul att Piteå fått SM, kul att något händer som livar upp vår lilla stad.

2 kommentarer:

  1. Hallå!

    Jaa du, vi har olika "problem" vad gäller hundarna...en ska ner i vikt å en ska bygga på *ler*....men en sak har vi gemensamt...vi har FINA hundar båda två!!! Eller hur! :)
    Hoppas vi kan åka tillsammans på nån utställning härframöver, det skulle vara kul!!
    Ha det så bra i veckan med jobb och annat!
    Kram / Helena

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt att höra om en annan mamma som har fullt upp med idrottande barn! Jag tränar lydnad med Dimma och dummy-apportering. Vi har tävlat en gång i Lydnadsklass 1 och ska göra det igen i februari. Ha det gott! nine & dimma

    SvaraRadera