tisdag 12 januari 2010

Vacker vinterdag














Jag ska jobba heltid januari och februari så jag kommer ha väldigt få korta dagar, men idag slutade jag halv ett. Så när jag kom hem så tog jag hundarna och husse med mig på en lång promenad efter skoterleden . Vilken fin vinterdag det har varit . Kring nollgrader och även solen har visat sig.Så underbart !!

6 kommentarer:

  1. Så fina vinterbilder!

    Kram / Helena

    SvaraRadera
  2. Avundsjuk är jag :) Här sitter jag fortfarande på jobbet och tittar ut genom fönstret... vad ser jag? Inget, bara mörker.

    Vilka härliga bilder du tagit!

    /Maggan & Co

    SvaraRadera
  3. Härligt.. gu, vad jag saknar skogen å lederna med dogzen. förb..bil som är paj. Jaja, jag får väl ta igen det senare då. kram på er. Helén mfl.

    SvaraRadera
  4. Va härligt med snö i N-botten. Får snart tillbaka min digitalkamera så jag kan skicka bilder på Sigge i snön, som vi har ganska gott om (om den inte har hunnit smälta, snön alltså)

    Christina i Jönköping

    SvaraRadera
  5. Vilka sköna vinter bilder !!! bara 9.6 minus här nu

    SvaraRadera
  6. Hej veronica
    Villka fina vinterbilder.Nu har jag varit 1 vecka på öjagården haft introduktion först 3 dagar på ett ställe och sen 2 dagar på en annan avdelning och det har gott bra.Men det tar ju tid innan man kommer in i jobbet och lär känna vårdtagarna och personal.Där jag var torsdag fredag kännde jag ingen av presonalen.Har ej varit där tidigare och jobba.Men på den avdelnig jag var måndag tisdag onsdag känner jag 3 st som jobbar där.Som var där också 03 då jag jobbade där en
    sommar så det är ju kul.Att man känner nån.Men man kommer ju in i jobbet så småningom.Det är ju spännande att vara i polen då man ej ha varit i det tidigare.Och att rotera i hela huset.Det är kul att prova på nytt.Va kul att du trivs på din nya arbetsplats.Och personalen.Ha det bra kramar Ann-chan

    SvaraRadera