måndag 18 maj 2009

Lite lugnare....

Idag fick jag ett mms av Lars ..en bild på hundarna där dom låg brevid varandra och sov! Ute!!! Det har mest varit bus...fast nu börjar det vara lite lugnare, åtminstone en liten stund... emellanåt...Just nu ligger Liva och sover,,Maya tuggar på ett ben brevid...


En vanlig syn..Valpen får härja på fritt..Liva tycker bara det är roligt!!


"Kampen" om igelkotten fortsätter....



3 kommentarer:

  1. Så söta dom är. Det påminner mig om Bosco och Figo. Figo fick också härja med Bosco på liknande sätt. Bosco la sig ner på rygg och Figo attackerade honom. Visst lugnade dom ner sig men dom busar fortfarande dagligen. Så mitt tips till dig Veronica...köp inga dyra ming-vaser *skratt* för det går livat till även framöver, det törs jag nog lova!
    Ha det! /Maggan

    SvaraRadera
  2. Tack för gratulationen! Känns fortfarande overkligt!

    När träffar man er nästa gång då? Blir det kanske på Kennelträffen den 2-3 juli? Hoppas det blir tidigare, vilket det säkert blir:)

    Ha det gott! Kram Sofia.

    SvaraRadera
  3. Hej på er!
    Jo allt är bra med oss förutom att hon fortfarande kliar sig. Hon blev behandlad med Stronghold för 1 vecka sedan så jag hoppas det ger med sig snart :( Det är lite störande för oss alla. Hörde att det är två till i kullen som kliar och som varit till veterinären och fått diagnos rävskabb och det är lätt botat men får ju inte träffa andra hundar egentligen.

    Annars går det bra, det är den lugnaste valp jag någonsin haft! Jag hoppas att hon ska piggna till lite iaf då planerna är att träna/tävla bruks.

    Jag tittar in till er sida i princip varje dag och kikar på hur hon växer. De är mycket lika men inte identiska. Båda är superfina iaf! Trist att ni bor så långt bort!

    Hälsningar Anna och Kanaya

    SvaraRadera