torsdag 11 juni 2009

Examen..

Nu är det examen imorgon...Oj, vad det här läsåret gått fort..och tänk till hösten börjar Jenny sjuan och Johan femman så då är även han på porsnässkolan..
Imorgon bitti är det kyrkan som vanligt ,efter det kommer farmor och farfar och fikar...Farmor kommer alltid till kyrkan för att se sina barnbarn....efteråt blir det "examenstårta".
Imorgonkväll är det fest i byn."examensfesten"..Det är ett gäng som jobbar ideelt med den här festen ..och tanken är bla. att få ungdomarna att stanna i byn..Det är tredje året nu och det är en jättetrevlig kväll för alla ..Jag ska hjälpa till att stå vid hoppborgarna mellan kl.18-20..Kul att kunna hjälpa till med nåt...Med tanke på vilken tid detta gäng lägger ner för att få till denna fest, som alla uppskattar så mycket, så är det då självklart man ställer upp när det behövs ....
Jag och Jenny tog en sen cykeltur med Liva ikväll..Vi stannade vid grusplan och tränade lite markeringar med Liva.Det gick jättebra...Det är nu så roligt med denna apportering!! Nu har jag snart semester så då har jag mer tid att träna med henne ...kul!!
Nu är det godnatt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar