onsdag 24 juni 2009

Underbart..!

Tån har läkt och det ser jättefint ut! Vi ska nu bara försöka få Maya att ta det lite lugnt nu i början..(Inte det lättaste)Hon har tappat mycket muskulatur i benet som ska tränas upp..Men det kommer säkert gå bra..vi är så jätte glada att hon slipper bandaget nu i sommarvärmen...
Kram på er...

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Inte lätt att hålla henne i stillhet... hon verkar vara ett riktigt yrväder som vill vara med överallt.
    Ha det!
    Kram /Maggan

    SvaraRadera
  2. Halloj!
    Åh såå bra att det har läkt!!!
    Skönt för Maya att slippa bandaget i sommarvärmen!!!
    Kram / Helena

    SvaraRadera
  3. Heeij.. så bra att de är läkt nu.. stillhet är inte de lättaste me en valp.. nee, de funkar inte, men lugn å ro, stillsamma lekar å mer lugn aktivering istället.
    Vilken känsla de ska vara för henne å vara utan bandaget me..:-)

    Så Liva gillar inte solen.. nee, de förstår jag, inte å ligga i den gazzande värmen..tur de går å svalka av dom me slangen emellanåt då.
    Men som sagt.. schäfer är ju både värme å kyltåliga, så de bekommer dom inte speciellt.. 2 av tjejerna är galna i vatten, medan mamma Lowiz inte alls gillar den..bada i havet och bli badad ute me hinkar åsånt, går bra, men de e ju lite skillnad. Tror inte hon gillar strilet från slangen.

    Nu ligger de i den heta inglasningen, fast jag har slagit på värmepumpen, så det är ac där ute, de myser å bara mår gott.
    Vill inte ta ut dom än då inte hela området verkat vaknat än.. ifall nån springer förbi å de ska skällas.. bäst hade varit å låta dom vara lösa, men de har vi inte här.. tycker inte man ska ha det på områden där det är mycket folk.. hur snäll å lydig hunden än är, så säker kan man aldrig vara på sin hund..me deras starka instinkter.

    Nepp, ingen roman nu.. kram på dej, å hoppas du får en fin dag, å krama dogzen me..Helén.

    SvaraRadera