söndag 14 februari 2010

Ingen draghund

Det blev en sparktur med Liva efter jobbet . Någon draghund är hon inte och kommer aldrig bli, men det är ett super bra sätt att träna hennes travsteg.. Hon tar verkligen ut steget , jag tycker hon springer så vackert.. Hoppas bara hon visar sig så fint när det är dags för henne att springa i ringen...

Nu ska jag bänka mig framför tvn. Ni vet , OS. Hoppas på bättre svenskdag nu.


2 kommentarer:

  1. Kan tänka mig det. Flattarna brukar inte vara så pigga på att dra har jag hört, trots deras livliga temperament. Jag tror nog att hon skulle gå att få att dra lite bättre om hon du kör "jaga ikapp metoden" dvs att man har en annan hund som ligger en bit före. Då får hon ett mål istället för att bara trava på utan "mening".

    Men, precis som du skriver, det bästa är ju att det är en trevlig och bra motionsform. Och tanken var väl aldrig att ställa upp i någon draghundstävling heller, så vad spelar det för roll att det inte går så fort.

    Kram /Maggan & Co

    SvaraRadera
  2. Hon är vacker din flat!
    Min vän Lina har en flat från Goldcliffs.
    Jag är åxå så sugen på en retriever och håller just nu på att för fullt leta kennel. Men det blir nog en jakt-goldis för oss:) Ska bli kul att ha en valp i huset då Zelda snart är 7 år så är det ju ett tag sen=)

    SvaraRadera