onsdag 24 februari 2016

Glädje

Till vår glädje så har Felix fort blivit bättre. Redan ldag går han på  sitt ben. Då han inte vill göra sina behov i lådan och vi inte törs ha honom ute med tratt på så har han ikväll blivit befriad från denna hemskhet.  Han var bara  ute en liten stund sen så ville han in.
Jenny är hemma nu och man riktigt ser hur Felix njuter i hennes närhet. Han parkerade fort och bestämt i hennes knä när vi såg tv ikväll☺.  Det har liksom alltid vart Jennys Felix det där , ja han är ju mycket för mig med såklart ☺ , min favorit gubbe som han är 💖.

Lappsuddarna rök ihop ikväll, bara för jag sa åt mamma idag att det var länge sedan nu. Som alltid när dom slåss så är det Maya som får in en femetta så nu är det Kanaya som är halt på ett framben. Men det var Kanaya som flög i Maya , förstår inte att hon aldrig lär sig! Och förstår inte att det alltid är Maya som får in betten och klarar sig oskadd själv. Kanske för att Maya kan det där , alfatik  som hon tydligen är .  Det är inte kul när de ryker ihop , tur husse var alldeles i närheten. ! Galna hundar , och Kanaya är värst , vilket är svårt att tro ..

En skön Kvavese promenad med mamma och vovvar blev det idag igen. Steg upp redan tolv och åkte till Sjulsmark. 

Nu dags försöka sova.  Godnatt.💗. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar