måndag 27 april 2009

Tack Birgitta

Vårt arbetslag(eller Birgitta)har tidigare i vår sökt pengar för att kunna göra något trevligt tillsammans..och vi har fått det.Så imorgonbitti bär det av till Åmliden,ett konferanscentra som ligger kring Norsjö ....vi kommer hem onsdagkväll. För att man ska få beviljat pengar ska man ha planerat något ämne man ska prata om....syftet med resan är att det ska vara arbetslagsutvecklande...inte bara nöje!!Vi ska prata om vård i livets slut...det är något som vi ofta kommer i kontakt med och som alltid är bra att prata kring...
Det blir kul att göra detta tillsammans...det är tack vare Birgitta..det är hon som ordnar allt som vi gör...privata resor och det vi gör på arbetstid.Vi är så tacksamma!!
Efter jobbet ikväll var jag o Liva ut en promenad i regnet...så härligt friskt ute ..men så genomblöt jag blev..det är nog dags att plocka fram regnkläder och stövlar. Liva ville så gärna ner o bada i de vattenfyllda dikena...men se det fick hon inte....skulle vara för jäkligt om hon drog på sig vattensvans inför helgens utställning....då är det bara vara hemma.Hon har haft det en gång och det kan jag säga ,det är ingen vacker syn!!!
Nu är det dags för sängen.
God natt

2 kommentarer:

  1. Oj så fina bilder på fina hundar!! Inte minst hunden med rosetterna;) Grattis till den fina kritiken och resultatet i Kalix, vi skulle ha varit där.. Vi syns för övrigt imorgon, vi ska också till Gunilla och trimma kring kl 15:) Kram från oss!

    SvaraRadera
  2. heeij.. Tack Veronica, för kommentaren.
    Din Liva är allt en goo tjej hon me.. himla goo tjej.
    Jätteskoj å fått sin första rosett.. inte dumt, trots att vi hade motstånd.. men hon är ju guld värd lilla Lowiz, för oss förstås ;-)

    Hoppas inte nu att Liva får nån vattensvans, de skulle inte vara skoj, helst inte inför en utställning. Kan hända jag kommer å kikar å fotar.. OM jag nu inte åker till Umeå på spec.en, vi får se. Kram på er. Helén mfl.

    SvaraRadera