måndag 25 maj 2009

Halta Lotta..

Vilken dag....Lilla Maya har gjort sig illa i tassen ..Hon jagade Liva när hon plötsligt började skrika och halta jättemycket!! Vad vi tycks se så verkar det vara en led i tassen som det hänt något med..jag ringde till vet. men de hade så dåligt med tider och de tyckte vi skulle avvakta till imorgon...Hon har fortfarande ont,haltar mycket och vill inte riktigt stödja på benet..Vi är så oroliga..det ser så eländigt ut ..men det kommer säkert bli bra..
Vi har då inte hunnit göra så mycket idag..Vi skulle börja med lusthuset när Maya gjorde illa sig och då kom vi av oss...Men jag har faktisk putsat alla fönster, duschat mina få blommor och nu ska jag sätta upp sommar gardinerna..Sen ta mig an strykhögen ,den har som vanligt fått växa till en enorm hög!!!
Mamma och min moster Berit har varit förbi..Jättekul att träffa Berit..det var nåt år sedan...När jag var barn var vi mycket tillsammans med mina kusiner...men idag har vi ingen kontakt..Tyvärr..
Hej så länge

3 kommentarer:

  1. Hej....
    Usch..vad otäckt med Mayas tass....hoppas det inte är nå´t allvarligt!!!
    En olycka kommer sällan ensam...då pratar jag om Mira...som vi precis har rengjort i ögat...Krister målar räcket...och hur Mira har lyckats få färg i hela ögat är då en gåta för oss...men jag tror vi har fått bort allt nu!

    Hoppas Maya kryar på sig!!!
    Kram / Helena

    SvaraRadera
  2. Jag vet precis hur ni känner det. När Figo var liten valp busade han och Bosco och då skadade Figo frambenet. Det blev troligtvis någon muskelsträckning som tog nästan ett halvt år att läka. För så fort han blev någorlunda bra så sprang han och gjorde nåt ryck, och så började det om igen på ruta ett. Idag har han inga men av det, men oj oj oj vad han skrek och ylade. Mitt hjärta höll på att brista.
    Hoppas att det snart går över för lilltjejjen!
    /Maggan

    SvaraRadera
  3. Heij Veronica!

    Så trist me Mayas tass...hoppas de fixar sig snart, hoppas de bara är en liten sträckning eller så, så att de läker bra.

    Hoppas allt är bra annars?
    Kram på er.. å Liva & Maya såklart. Helén mfl.

    SvaraRadera