onsdag 19 augusti 2009

Mysig tid



Hösten är en favorit årstid ...Tycker så mycket om den klara höstluften och när jag kan börja bränna ljus, ja då myser jag. Så härligt också att se hur väl hundarna mår..Liva är så full av energi och livsglädje nu.

6 kommentarer:

  1. Hej! Kul att du kikat in på vår blogg! Ännu roligare att du åxå lämnade en kommentar så att jag kan kika in hos dig=)
    Kikar in igen och läser mer en annan dag!

    SvaraRadera
  2. jaa, visst är det mysigt. Ibland brukar Ted fråga om jag ska ha någon seans, eftersom det brinner ljus överallt :o)).

    Nu har jag ju fått mig ytterligare ett skäl att älska hösten- jakten. Jag håller nog på att bli en jaktidiot... det är sååå roligt (men utan hund skulle det ju vara blä)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej, kul att du hittat till vår hemsida. Åssi hälsar förstås till syrran.

    Ha det // Inger och Åssi

    SvaraRadera
  4. Det blev så himla fint erat vardagsrum!
    Den där skänken skulle jag också vilja ha i vardagsrummet...jag försöker att ge Jennifer förslag på andra möbler i hennes rum...så jag får bära ner hennes...men hon är "svår flirtad"! *ler*

    Kram / Helena

    SvaraRadera
  5. Kul att det gick på utställningen med lillan !! Gunnar Nrolin brukar vara känd som en petig domare så du kan vara stolt. Kramar Jenny.

    SvaraRadera
  6. Hei!
    Du er veldig flink å skrive i bloggen,er nesten hver dag og titter. No har vi også kjøpt husvog, tenker det blir ferie til sverge neste sommer. Tarha er frisk og rask har mistet alle tenner og veier 11/12kg. Hun er begynt på valpekurs, hun er kjempe flink.
    Tarsha hilser voff voff til maya.

    SvaraRadera