måndag 17 augusti 2009

Ring premiär





Det var en mycket trevlig inoff. utställning som Hundhuset arrangerade på kronan i Luleå, Vackert väder och trevlig domare som dessutom verkade väldigt kunnig. Det var öppen kritik så man kunde höra bedömningarna på alla hundar, sen har jag sett att den här domaren även brukar döma officiella utställningar.
Vi åkte dit med Maya för att få en bedömning på henne, en liten "vink "om hur hon "ser ut". Spännande var det också att se hur det gick att visa henne , lite nervös var jag för vi hade ingenting tränat...men helt otroligt ...hon gick så fint ,som vi aldrig gjort nåt annat . Så otroligt kul det var!Sen gör det ju inte sämre att hon fick sån fin kritik. Maya kom inte bland dom fem första valparna.Det var säkert 20 valpar i finalen (olika ras) och alla är bara sååå söta och domaren måste ju välja någon ,den här gången var det en söt liten tax som blev BIR valp .
Vi är så nöjd med dagen ,det gick så mycket bättre än vad vi vågat hoppas på . Vår lilla guld klimp! Men det viktigaste är ju ändå att hon är en så go, snäll och trygg lite vovve Tack Maria att vi fick den valp vi ville ha,hon är så fin.

2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig kväll.
    Hör gärna av dig i morgon om det hänt något på en viss front.
    Kram / Veronica

    SvaraRadera
  2. Nu är jag för trött, skriver kommentar på min egen blogg!Helena, som du säkert förstår var det menat till dig..

    SvaraRadera